تحولات منطقه

گیلان- مدیرکل کمیته امداد استان گیلان، گفت:هزار و ۷۵ روستا در قالب شورای زکات در استان فعال هستند و زکات جمع‌آوری شده توسط شورای زکات برای رفع مشکلات نیازمندان همان منطقه هزینه می شود .

فعالیت بیش از هزار روستا در قالب شورای زکات در گیلان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از علوم پزشکی گیلان، علیرضا محمدی، در همایش سالانه زکات با قرائت بیانیه مقام معظم رهبری، گفت: در راستای منویات مقام معظم رهبری شورای زکات استان گیلان در سال‌های اخیر فعالیت ویژه‌ای در سطح استان داشته است.

وی از تشکیل و راه‌اندازی شورای زکات روستا در سراسر استان گیلان خبر داد و با تأکید بر اینکه این شورا برای نخستین بار در کشور توسط استان گیلان راه‌اندازی شده است،گفت: هزار و ۷۵ روستا در قالب شورای زکات در استان فعال هستند و زکات جمع‌آوری شده توسط شورای زکات برای رفع مشکلات نیازمندان همان منطقه هزینه میشود.

مدیرکل کمیته امداد گیلان با اشاره به اینکه مردم گیلان در سال گذشته هفت میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان زکات پرداخت کردند که دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان زکات فطریه بوده است ،گفت: طبق برنامه سال ۹۷ جمع‌آوری ۱۲ میلیارد تومان زکات در گیلان در دستور کار این نهاد قرار دارد که هفت میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان آن برای زکات فطریه پیش‌بینی‌شده است.

محمدی افزود: سال گذشته زکات جمع‌آوری‌شده برای تأمین ۶ مورد جهیزیه نوعروسان، ۶۵۷ مورد پرداخت هزینه درمانی، ۱۷۱ مورد هزینه تحصیلی، ۱۲۲ فقره احداث مسکن، ۱۲ مورد آزادی زندانیان هزینه شد و ۲۰ هزار و ۵۸۹ نفر هم کمک ‌معیشت از دریافت کردند.

وی با اشاره به قانون زکات و مصوبه شورای زکات استان، خاطرنشان کرد: هر موُسسه خیریه و یا سازمان ذیربط برای جمع‌آوری زکات فطریه در سطح استان ابتدا باید مجوز دبیرخانه زکات در کمیته امداد استان و شهرستان ها را دریافت کند و مبالغ جمع‌آوری‌شده و هزینه کردها را هم باید به اطلاع این نهاد برسانند.

وی با اشاره به در پیش بودن عیدسعید فطر و جمع‌آوری زکات فطریه گفت: مردم نیکوکار گیلان می‌توانند زکات فطریه خود را از طریق پایگاه‌های کمیته امداد مستقر در سراسر استان و سطح مساجد برای کمک به نیازمندان اهدا کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha